Over Bjorn Wijns

We streven ernaar om elke sessie uniek te maken, op maat van de behoeften van onze klanten. Ons doel is om blijvende herinneringen vast te leggen die jullie nog jaren kunnen koesteren. Wij begrijpen het verhaal achter elke foto en stellen alles in het werk om ervoor te zorgen dat die momenten met liefde en zorg bewaard blijven.

Onze pakketten bieden een scala aan diensten van van traditionele familiefoto’s tot creatieve opnames in documentaire stijl. Wij bieden ook uitgebreide diensten voor speciale evenementen zoals bruiloften, diploma’s en babyborrels. Als 23 jarige fotograaf sta ik altijd klaar om de meest intieme momenten in uw leven vast te leggen.

We zijn toegewijd aan het leveren van uitzonderlijke service en kwaliteit bij elke sessie. Wij bieden verschillende pakketten aan om aan uw behoeften en budget te voldoen. Wij weten dat u onder de indruk zult zijn van de resultaten. Als u vragen heeft of een fotosessie wilt boeken, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We horen graag van u!

Hartelijk dank dat u ons overweegt als uw fotograaf. We zijn trots op elke foto die we maken en kijken ernaar uit om uw speciale herinneringen blijvend te maken! Neem contact met ons op en laat ons weten hoe we jullie kunnen helpen met het vastleggen van momenten die een leven lang gekoesterd zullen worden. We werken graag met jullie samen!

“Fotografie heeft de kracht om een moment in de tijd vast te leggen en het te vereeuwigen voor toekomstige generaties. Het stelt ons in staat de geschiedenis te documenteren en verhalen te vertellen die anders niet gehoord zouden worden.”

Bjorn Wijns   •   Fotograaf

Portfolio

Fotografie kan een krachtig middel zijn om herinneringen vast te leggen en te bewaren voor toekomstige generaties. Of het nu gaat om een foto van een speciale gebeurtenis of een momentopname van het dagelijks leven, fotografie kan ons helpen het verleden vast te houden en met anderen te delen.

In een wereld die voortdurend verandert, kan fotografie een manier zijn om te vertragen en de momenten in ons leven te waarderen.